Evenementenwedstrijd speciaal voor ondernemersverenigingen!

© Binnenstad Ondernemers Federatie

In de Haagse binnenstad zijn veel ondernemersverenigingen actief. Deze verenigingen spannen zich in om hun gebied zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het winkelend publiek. Met het organiseren van evenementen proberen de ondernemersverenigingen hun winkelgebied extra te verlevendigen en daarmee meer bezoekers te trekken.

BOF bulletin nr. 36 - mei 2007

Om de verenigingen te stimuleren en zich vooral op een feestelijke wijze te profileren, start Bureau Binnenstad dit jaar voor het eerst met de evenementencampagne ‘Binnenstad Buitengewoon... Feestelijk!’
Aan deze campagne is ook een wedstrijd met kans op het winnen van een cheque ter waarde van € 5.000 verbonden.
Bureau Binnenstad daagt alle ondernemersverenigingen uit om in 2007 tenminste één publieksevenement te organiseren. Bureau Binnenstad draagt voor de helft van de kosten, tot een maximum van € 5.000, hierin bij. Voor de promotie van het evenement kunnen de verenigingen een beroep doen op de aanwezige kennis van Stichting Marketing Haagse Binnenstad.
Eén van de voorwaarden om mee te kunnen doen, is dat uw ondernemersvereniging is aangesloten bij de Binnenstad Ondernemers Federatie (BOF).
Om het u gemakkelijk te maken kunt u een inschrijfformulier downloaden, waarmee u uw evenement kunt aanmelden voor een financiële bijdrage en daarmee ook automatisch meedoet aan de evenementenwedstrijd.

Doe mee en ‘let the games begin!’

BOF bulletin nr. 36
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 36
Download BOF bulletin nr. 36 Of bekijk dit nummer online.