‘Bijzondere kijk op evenementen’

Monique Pouw en Nathalie Vogelzang winnen de BOFFERD 2009

© Binnenstad Ondernemers Federatie
De winnaars en de genomineerden voor de BOFferd 2009. Van rechts naar links: Nathalie Vogelzang en Monique Pouw (Prinsestraat), Joep Logjes (Hofkwartier) en Madeleine Ekegårdh (Noordeinde), die toch wel nieuwsgierig is hoe die presse-papier er nou eigenlijk uitziet.

Op dinsdag 9 juni heeft op de Binnenstadsborrel in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten de jaarlijkse uitreiking van de BOFFERD plaatsgevonden. De fraaie glazen bokaal is door de Binnenstad Ondernemers Federatie ingesteld als aansporing voor personen die zich inzetten voor de uitstraling en de promotie van de Haagse binnenstad en wordt jaarlijks toegekend.

Monique Pouw (eigenaresse van Basement Grafische Productie in de Prinsestraat) en Nathalie Vogelzang (voormalig eigenaresse van galerie Two Monkeys in de Prinsestraat) hebben de BOFFERD 2009 gekregen, omdat zij mede verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de ontwikkeling van de Prinsestraat tot een hippe en trendy winkelstraat die het vandaag de dag is.
Ook hebben zij zich sterk gemaakt voor de nieuwe klassieke verlichting in de Prinsestraat en het Hofkwartier en hebben zij zich ingespannen voor het samengaan van de ondernemersverenigingen Hofkwartier, Prinsestraat en Torenstraat in Hofkwartier Ondernemers Belangen.

Extra toestroom

Maar de belangrijkste reden om Monique en Nathalie met de BOFFERD 2009 te eren is het feit dat zij met hun bijzondere kijk op evenementen er mede voor gezorgd hebben dat de Prinsestraat een winkelstraat is geworden die je niet mag missen als je een bezoek brengt aan Den Haag. En daarmee zorgen zij voor extra promotie en een extra toestroom van bezoekers naar de binnenstad van Den Haag.

De andere genomineerden voor de prijs, Joep Logjes (eigenaar van Café Momfer de Mol en voorzitter van Hofkwartier Ondernemers Belangen) en Madeleine Ekegårdh (eigenaresse van galerie Noordeinde en voorzitter van de Buurtschap Noordeinde) kregen lovende woorden van voorzitter Eric van den Elshout en werden eervol bedankt met de speciale BOF Presse Papier.