Dankzij BIZ: Buurtschap 2005 start eigen site

© Binnenstad Ondernemers Federatie
Ook Buurtschap 2005 heeft nu haar eigen website.

Hét grote voordeel van de BIZ (iedere ondernemer betaalt mee voor de winkelstraat) is dat er meer geld vrijkomt voor de uitstraling van de winkelstraat. Een representatieve website behoort daartoe.

BOF bulletin nr. 65 - oktober 2010

Buurtschap 2005 heeft dit goed begrepen en heeft een eigen website in het leven geroepen. Daarop de meest essentiële zaken, als hoe kom je er en een kort verhaal over de geschiedenis.
Tevens onontbeerlijk: een overzicht van alle winkels en bedrijven, hier opgesplitst naar eten, drinken, wonen, mode en lichaamsverzorging, waarvoor helaas wat ongelukkig niet helemaal de lading dekkende Engelse termen zijn gebruikt. Ook oogt de site nogal grijzig, wat niet bepaald geldt voor deze buurt.
Maar het is een begin. Het wordt nu extra belangrijk, dat de sites van de aangesloten zaken actueel worden gehouden. Dat zal vooral gelden voor de openingstijden, want daarnaar wordt het meest gezocht.
Ook zal de site wekelijks moeten worden gecheckt op nieuwe en vertrekkende bedrijven. Daar zijn eerdere sites vaak op vastgelopen. Een actuele website wordt steeds belangrijker en kost tijd. En dus ook geld.

BOF bulletin nr. 65
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 65
Download BOF bulletin nr. 65 Of bekijk dit nummer online.