Nightlife Award naar Danzig

Danscafé Danzig aan de Lange Houtstraat in Den Haag is 2 november verkozen tot een van de drie meest populaire uitgaansgelegenheden van Nederland. Dit werd bekend bij de jaarlijkse uitreiking van de Nightlife Awards.

BOF bulletin nr. 66 - november 2010

Het thema van de awards dit jaar was ‘het gezicht van het Nederlandse nachtleven’. Op alle genomineerde uitgaansgelegenheden waren in totaal ruim 45.000 stemmen uitgebracht, die samen met een beoordeling van de vakjury de winnaars bepaalden.

Ondernemers

Danzig in Den Haag is de winnaar in de categorie ‘Populairste danscafé (tot vijfhonderd personen)’. De jury: “Den Haag heeft het imago een moeilijke uitgaansstad te zijn voor ondernemers. Danzig in Den Haag is al jaren hét feestcafé van de residentie. En juist dit langdurige Haagse succes maakt Danzig de terechte winnaar van een Nightlife Award.”
“De dynamische leiding zorgt telkens voor een vernieuwende programmering. Zo blijft dit één van de best bezochte horecabedrijven van Den Haag, waarbij eerder geïnvesteerd wordt in markante decoratie en topfeestcafé-dj’s dan in een duur interieur.”

Sociale media

“Danzig weet verschillende doelgroepen telkens weer te verleiden om terug te komen naar het bedrijf, onder andere door een sterk marketingbeleid qua promotie via sociale media. Danzig levert daarmee het bewijs dat een ouderwets gezellig product tot een groot succes te maken is bij de veeleisende doelgroepen uit 2010.”

BOF bulletin nr. 66
Dit artikel stond in BOF bulletin nr. 66
Download BOF bulletin nr. 66 Of bekijk dit nummer online.