De consument verandert, verandert u mee of haakt u af?

Retail2020: Het Nieuwe Winkelen!

Er zijn vele trends en veranderingen die de detailhandel raken. Van groeiende bestedingen via internet, afnemend consumentenvertrouwen tot nieuwe manieren van communiceren, zoals via Twitter en Facebook. De tijd dat de consument vanzelfsprekend naar uw winkel(centrum) komt is definitief voorbij.

Om te overleven zult u hierop als winkelier - individueel én gezamenlijk als winkelcentrum - in moeten spelen. Verandert u mee of haakt u af?

Kamer van Koophandel (KvK), Hoofdbedrijfschap Detailhandel, CBW-Mitex en Innovatiecentrum Syntens hebben de krachten gebundeld om winkeliers en winkelgebieden te helpen bij deze veranderingen. Als eerste stap bieden wij u en uw leden de gratis startbijeenkomst Retail2020: Het Nieuwe Winkelen aan.

De Binnenstad Ondernemers Federatie beveelt uw deelname aan de startbijeenkomst van harte aan. Meld u nu aan voor deze bijeenkomst en laat u inspireren!

De voorlichtingsbijeenkomst is gratis en wordt gehouden in het gebouw van Kamer van Koophandel Den Haag, Koningskade 30 in Den Haag, van 18:15 - 21:00 uur.

Wat kunnen u en uw leden verwachten?

Wij ontmoeten u graag in op 3 april.

BOF nieuwsbrief 04
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief