© Binnenstad Ondernemers Federatie

Haagse festivalperiode nu met twintig topevenementen in twee maanden

Van 29 april t/m 7 juli presenteert Den Haag weer topevenementen op het gebied van kunst en cultuur, sport en entertainment. Enkele hoogtepunten van The Hague Festivals 2012 zijn Jazzin' The Hague, The Rainbow Nation, Vlaggetjesdag, Festival Classique, ShoppingNight, de Nederlandse Veteranendag, Parkpop en Beatstad Festival. Feel free to celebrate!

29 april - 7 juli 2012

The Hague Festivals - een feestelijke verzameling topevenementen van internationale allure - trok vorig jaar ruim een miljoen bezoekers naar Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. De zesde editie van de festivalreeks gaat 29 april 2012 van start met The Life I Live Festival. Het laatste evenement is Beatstad Festvial op 7 juli.
In totaal biedt The Hague Festivals 2012 in ruim twee maanden tijd twintig gevarieerde evenementen op het gebied van pop, jazz en klassieke muziek, kunst, sport, culinair en shopping.

Muziek

Pop en dance, jazz en klassiek. Op de Haagse podia is het binnen en buiten genieten van live optredens van nationale en internationale topartiesten.

Line-up muziekfestivals

Kunst & Culinair

Sport

Vier topsportevenementen maken deel uit van The Hague Festivals 2012.

De marketingcampagne van The Hague Festivals wordt uitgevoerd door Den Haag Marketing, de overkoepelende marketing- en promotieorganisatie voor de stad Den Haag inclusief haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.

BOF nieuwsbrief 04
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief