© Binnenstad Ondernemers Federatie
 
[Klik op de afbeelding voor groter]

Op 14 juni unieke koopjes shoppen tot middernacht

Save the Date voor ShoppingNight

© Binnenstad Ondernemers Federatie

Op donderdag 14 juni unieke koopjes shoppen tot middernacht.

De ware shopfanaat zorgt ervoor dat op 14 juni 2012 de agenda leeg is en de bankrekening vol: dan vindt namelijk de zesde editie van de ShoppingNight in Den Haag plaats. De ShoppingNight is het grootste shoppingevenement van Nederland en is inmiddels een begrip geworden. Winkels in de Haagse binnenstad zijn tot middernacht geopend en geven fikse kortingen.

Overal vind je beauty, fashion en lifestyle entertainment. Fashionista's en shopaholics doen er goed aan om hun telefoon bij de hand te houden, aangezien deze op allerlei manieren ingezet gaat worden. Tijdens deze editie van de ShoppingNight komt het aan op slim en snel shoppen en wordt koopjesjagen tot topsport verheven.

Wilt u als ondernemer ook gratis deelnemen aan de ShoppingNight? Vergeet dan niet om het deelnameformulier in te vullen en te retourneren vóór 14 mei. U zal dan worden vermeld op de website met uw aanbiedingen en / of speciale activiteiten.

Over ShoppingNight

ShoppingNight is een succesvol initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. In 2007 was Den Haag de eerste Nederlandse stad met een dergelijk fashion event. In de afgelopen vijf edities is de ShoppingNight uitgegroeid tot een evenement waar in 2011 meer dan 110.000 bezoekers op af kwamen.

ShoppingNight is onderdeel van The Hague Festivals. Van eind april tot begin juli 2012 staan Den Haag en Scheveningen weer bol van de topevenementen tijdens de zesde editie van The Hague Festivals. Enkele hoogtepunten zijn de muziekfestivals het Bevrijdingsfestival, Parkpop, Beatstad en Festival Classique, de tentoonstelling The Rainbow Nation van Den Haag Sculptuur en Beelden aan Zee, ShoppingNight, internationale sporttoernooien aan zee, Vlaggetjesdag en de Nederlandse Veteranendag. Nieuw op de kalender is Jazzin' The Hague in het World Forum. Met de slogan ‘Feel Free To Celebrate!’ nodigt de stad jaarlijks jong en oud uit om tijdens The Hague Festivals naar Den Haag te komen.

BOF nieuwsbrief 04
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van april 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief