Aanpak Rabbijn Maarsenplein
en Q-Park Veerkaden

 Binnenstad Ondernemers Federatie
Het verwijderen van de stenen banken en vervangen door houten banken  te plaatsen tegen de kerkmuur  maakt deel uit van het verbeterplan van het Rabbijn Maarsenplein.
[Klik op de afbeelding voor groter]

Q-Park Veerkaden zal in 2013 een forse renovatie ondergaan. Daarnaast heeft de gemeente Den Haag een plan gemaakt om het Rabbijn Maarsenplein levendiger en aantrekkelijker te maken.

Nieuwsbrief BOF - juli 2012

Een intentieovereenkomst is gesloten voor de herontwikkeling van de Veerkaden garage in het centrum van Den Haag. Het is de bedoeling dat de huidige garage een extra verdieping op het gebouw krijgt, zodat er op de begane grond ruimte ontstaat voor een grote supermarkt en andere winkels. Ook krijgt de garage een nieuwe gevel en een extra in- en uitrit. Hiermee wordt de toegang naar het Rabbijn Maarsenplein sterk verbeterd. Op termijn zal er een definitief besluit worden genomen.

Voor het Rabbijn Maarsenplein is ook een verbeterplan opgesteld. Dit is gebeurd in nauw overleg met omwonenden en ondernemers. Het verbeterplan gaat in op het verwijderen van de stenen banken door houten banken (en te plaatsen tegen de kerkmuur), het verwijderen van het hek om de speelplaats, verbetering en vergroten van de trap naar de tuin van de Nieuwe Kerk, het plaatsen van 2 boombanken en het plaatsen van de terrassen tegen de gevels van de horeca gelegenheden.

BOF nieuwsbrief 07
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van juli 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van juli 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief