Nieuws van de politie:

‘Geef de winkeldief geen kans!’ en ‘Daders opsporen’

© Binnenstad Ondernemers Federatie

Het tegengaan van winkeldiefstal en het blijven infomeren van de ondernemer over de te volgen aanpak blijft een continue aandachtspunt van de politie. Op dinsdag 4 december zal Bureau Jan Hendrikstraat, in samenwerking met studenten van het Mondriaan college, flyers uitdelen aan ondernemers in het kernwinkelgebied met het onderwerp: ‘Begeleid koopgedrag’. Begeleid koopgedrag is een doeltreffend middel tegen winkeldiefstal en bruikbaar voor elke ondernemer.

Nieuwsbrief BOF - november 2012

Hiernaast worden van donderdag 6 december tot en met maandag 10 december tekstkarren geplaatst in de Grote Marktstraat om aandacht te vragen aan het winkelend publiek om hier alert op te zijn.
Daarnaast blijft de politie aandacht vragen voor de algehele veiligheid en meer specifiek voor het tegengaan van overvallen. Ondanks al uw goede voorzorgen kan uw onderneming toch het doelwit worden van een overval. Het is belangrijk dat u hierop voorbereid bent, voor de veiligheid van uw personeel en om de kans op opsporing van de daders te vergroten. Een paar eenvoudige middelen kunnen u hierbij helpen, welke hier summier worden genoemd.

Heeft u specifieke vragen, neem dan contact op met het Bureau Jan Hendrikstraat.

BOF nieuwsbrief 11
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van november 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van november 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief