Een woord van de Voorzitter

© Binnenstad Ondernemers Federatie
Ondanks de tegenwind gaat het naar omstandigheden goed met de Haagse binnenstad, dankzij de vele initiatieven, zoals het ‘wenshuisje’ bij het Gouden Hooft - een initiatief van deze horecaonderneming.
[Klik op de afbeelding voor groter]

Het jaar 2012 is bijna ten einde en er zijn nog een paar dagen te gaan voordat de kurken er weer af mogen! Bankencrisis, huizencrisis, leegstand, werkeloosheid, fietsproblematiek, werkzaamheden aan brug en rails . . . Maar ook lichtpuntjes . . . Nieuwe website, het Spuiforum, de BOF e-mailnieuwsbrief, de aanpak van de straatoverlast, drie jaar VCP, de BOFFERD, een hoge participatiegraad, geen Factory Outlet Center, bouwactiviteiten . . .

Nieuwsbrief BOF - december 2012

We kunnen dan toch constateren dat – ondanks de tegenwind – het naar omstandigheden goed gaat met de Haagse binnenstad. Een hoop energie en inspanning wordt door velen van jullie aan de dag gelegd. Dit verdient een pluim.
Aan de andere kant blijven er voldoende uitdagingen liggen die vanaf 2013 zullen worden opgepakt.

Nieuwe bestuursleden gezocht

Eén van de zaken die ik hier wil noemen is dat de BOF afhankelijk is van externe inzet. Niets is er leuker dan met een brede en open blik de binnenstad in zijn geheel te aanschouwen en hierop te anticiperen. We hebben het allemaal druk en voor nevenactiviteiten hebben we net iets minder tijd.
Toch wil ik hier als Voorzitter zijnde een oproep doen aan mensen die het collectief een belangrijke factor vinden en zich daar sterk voor willen maken. Denk hierbij ook aan de BOF. De BOF is op zoek naar nieuwe mensen ter uitbreiding čn vervaning van haar Bestuur.
Dus lijkt het jou leuk om het BOF Bestuur te komen versterken, schroom dan niet en neem contact met ons op. Een leuke uitdaging ligt in het verschiet en alleen zo kan de BOF de nog vele stappen maken die zij ook weer vanaf begin 2013 wil maken.

Goede dagen voor een ieder en laat de kurken dus ook maar knallen!

BOF nieuwsbrief 12
Dit artikel stond in de BOF nieuwsbrief van december 2012.

Bekijk de BOF nieuwsbrief van december 2012.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief